Hitbtc'de işlem yapanlar bilirler, hitbtc coin fiyatlarına göre artan (artık) miktarlar bırakırlar. Kalan artık btc tutarları ile hiçbir coin alamadığımı gördüm, bütün coinlere baktım en düşük satoshi'de olan coini bulmak için baktım ve LIFE Coin'i gördüm. LIFE coin Alım emri veren hiç kimse yoktu, satış emirleri ise 0.0000001 Sat....
Toplamda 400 LifeCoin aldım. Bugün baktım, %500 kazandırmış. Şaşırdım ve incelemeye başladım, ciddi bir ekip tarafından, ciddi projeleri olan bir firma gibi görünüyor. Bireysel kullanımlar da dahil olmak üzere banka kartlarını devreye sokup bir yatırım aracından çok kullanım amacına yönelik yapılanma içinde olduklarını görüyorum.
Şuan için bedava diyebileceğimiz bir yatırım. Yani 20-50 dolar arası alıp uzun vade için yatırım yapılabilir diye düşünüyorum. Alıp kenara atmayı seven arkadaşlar için fırsat coin diyebilirim.
20 ekimde 2017'de HITBTC'de tradeye başlamış, şuan hacim kazanıp hızlı çıkış evresinde.
Resmi Web Sitesi : www.lifelabs.io
Coin Market Cap : coinmarketcap.com/currencies/life
HitBTC LIFE/BTC $5.810.460 $0,008972 61.80% (İşlem Hacminin %61.80'i Hitbtc'de)
CoinExchange LIFE/BTC $3.469.610 $0,006430 36.90% (İşlem Hacminin %61.80'i CoinExchange'de)